Värdshusets pyttipanna
Värdshusets pyttipanna serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
Innehåll:
Pyttipanna: Potatis, gul lök, kycklingkorv (Kött från kyckling (65%), vatten, rapsolja, potatisstärkelse, salt, kryddor, lök, glukossirap, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidations- medel (E300), maltodextrin, konserveringsmedel (E250), rökarom), nötkött (Nötkött, Salt. Till 100 g färdig vara har använts 120 g nötkött.), olja, laktosfritt smör, salt, svartpeppar
Rödbetor: Legymskivade rödbetor i lag beredd av vatten, socker, ättika, salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat)
Saltgurka: Hela gurkor med SENAPsfrö i lag av vatten, salt, ättika, socker, syra (citronsyra), stabiliseringsmedel (kalciumklorid), konserveringsmedel (kaliumsorbat), kryddextrakt (cayennepeppar), naturlig dillarom och arom. Kan innehålla spår av GLUTEN.
Stekt ägg: Ägg, laktosfritt smör/ rapsolja